top of page

Lidt om mig 

dreamy_edited.jpg

Sara Dahlmann

Jeg er 49 år, mor til fire unge mennesker og gift med Keld. Jeg elsker tidlige morgener med en kop stærk te med mælk og aftner med unge og gamle omkring spisebordet.
 

Jeg er uddannet cand.mag. i musikvidenskab og engelsk, suppleret med kurser i religionspædagogik og -didaktik.
Kursus i åndelig vejledning har jeg gennemført hos den engelske præst Nick Helms, og jeg er tilknyttet retrætestedet Ådalen, hvor jeg løbende modtager supervision.

 

Jeg har i mange år undervist børn og unge i skole- og kirkeregi. 

 


 

Jeg har arbejdet med menighedssang, bøn og formidling af troen i mange år og har de senere år fordybet mig i den kontemplative bønstradition. Jeg oplever en rigdom i de forskellige traditioner og brænder for at mennesker finder ’en åndelig vej’, der passer til deres livsfase og personlighed.
Derudover har jeg i mange år fungeret som mentor og sparringspartner for kvinder i relation til prioriteter, moderrolle, tro.

Jeg skriver, når noget opleves vigtigt. Det er blevet til nogle sange, en børnebog om Fadervor og en gavebog til teenagepiger. 

.

Passion

bøger til hjemmeside_edited.jpg
det bøjede træ.jpg

 


 

Jeg opfatter Gud som ’mit hjem’, som den far eller mor, hvor jeg er elsket ubetinget og hører til. Her søger jeg hen med mit urolige hjerte. 
Samtidig er Gud, i skikkelse af Jesus, den som redder mig ud af mit eget mørke. Han er ’min vej’, med en invitation til følgeskab, til at lægge mærke til det Han gør, til at høre og handle.

Jeg vil gerne som det skæve træ, der bøjer sig for solen, bøje mig i beundring for min Skaber. 

Gud i mit liv

bottom of page